Blogroll

Saturday, April 20, 2013

Kerja Bodoh dan Buang masa.


Baru-baru ni aku layan Wechat. Release tension konon-kononnya. Haha. Buang masa lagi adalah. (-_-')
Dalam Wechat ni kan kita boleh chat dengan strangers, sama ada melalui Look Around mahupun Shake. Bak kata kawan aku, mencari jodoh katanya. Bahahaha. Macam desperate je bunyinya.Tapi silalah pandai cover maklumat diri sendiri.  Aku layan sebab seronok kenal dengan orang macam2 ragam ni.

Yang nak menjadi ceritanya, ada sorang stranger ni nak gaduh dgn aku kata aku pakai gambar berlainan. 


Gambar ni sebagai profile pic.


Dan gambar ni sebagai My Moment.

Beza sangat ke wei gambar aku pakai spec dengan pakai lens? Hahaha.
Mamat tu mati2 kata aku yang pakai spec, a.k.a Kyen dak floormate aku yg comel ni. Hahaha, fine la. 

Dia tak percaya aku adalah orang sama dgn gambar diatas.  Siap dakwa aku guna gambar orang lain lah, kata aku tipu la. Last2 aku delete terus contact mamat tuh. Kejadah apa pulak aku gaduh dengan stranger. Haha. 

Nak letak gambar ni pulak lah.
Masa tahun 2011. Wah pipi labuh siot. Damn. Haha.

Ye ye, aku tahu semua ni lagha je. Dah la studi lagi baik. Esok nak gi Zoo lagi. Weeee....

Adios.









4 Orang Macho komen:

pha is said...

aku baru je install, tapi x tau nak buat apa.. hahaha

atnur @ Iza said...

dia rabun kot. sbb tu dia kata x sama. hahaha! saya tengok sama je. yelah dah orgnya mmg sama. nak jd org lain mcm mana pulak kan? tah hape² tah mamat tu.

Syaaafii said...

serius lain!! Akak pakai lens lagi nampak lawa!!!!!!!! :D

Anonymous said...

accept request kt wechat ye...... hehehehehe..... ;) syg nini