Blogroll

Friday, April 12, 2013

Happy Little Things


Baru beli kat KL Sentral. Yang lama dah nazak sangat. 
Boleh la menyamar jadi Stitch lepas ni. Haha

Ya Allah, nampak beg ni kat Lelong.com. Serius comel bangat! Tapi beg aku dah cukup. 

Fatihah jangan beli...

jangan beli.....

jangan beli......

jangan beli......








Ok, dah terbeli. Cis.

2 Orang Macho komen:

pha is said...

sama jugak mcm kes aku nmpak ada org jual nikon D90 (body) second hand kat mudah.my dgn harga RM1.1k... pergh...

jangan beli...

jangan beli...

jangan beli....





ahamdulillah, masih belum beli.. hehehe

Fatihah Mustapa said...

saje je kan nak mengajuk aku. hahaha. dah selamat sampai dah beg ni. cuma tak guna lagi, syg sgt...hehe