Blogroll

Sunday, December 30, 2012

Histeria

Assalamualaikum. Waa, lagi 3 hari nak exam!!!!!!!!!*perempuan gila histeria.



Eh ni muka histeria ke muka raksasa? 
(-_-')


FYI, inilah studi week paling main2 pernah aku lalui. Kenapa semangat studi aku luntur bagaikan baju biru yang mak aku terendam dengan clorox! Why penyakit M berleluasa menguasai diri ini, lantas 2 hari lepas di habiskan dengan melayan movie? Apa dosa nota-nota dan tutorial disentuh sambil tengok Merlin? Damn u fatihah. Result nak dekan, effort macam belacan. Eh, apa salah belacan pulak. Jangan babitkan belacan dalam hal ni. 

Ok, first perenggan telah dihabiskan dengan merapu pasal penyesalan yang tiada kesudahan.  Eh pembaca blog ni apa khabar?.......*bunyi cengkerik.
Oh, takde pembaca rupanya. Hehe. Well, biasalah aku memang suka buat drama sorang2. Lepas ni sambung studi balik. Kot.

2 hari lagi nak masuk 2013. Dah 3 tahun usia blog ni rupanya. Follower genap 400. Hehe. Aku ucapkan terima kasih la kepada insan-insan bertuah yang follow blog aku ni. Terima kasih byk2 kerana bersusah payah tekan button follow tu. Aku dah la pemalas nak follow balik. Kih kih.

Anyway, hari khamis ni start first paper. Korang doakan lah supaya aku istiqamah studi. Lama sangat dah aku jadi student, semangat studi tu makin nipis dikikis masa. eceh, alasan ye fatihah.

Gud luck semua yang amik exam next week! :0*risau 


Bye!


3 Orang Macho komen:

pha is said...

(-_-')...
terkojut aku tengok gambar tu.. hahahaha....

hmm.. sama la. aku start exam jumaat. rasa mcm dh x de harapan dah... meniti hari2 dalam study week dgn pasrah... hehe

ELeEa said...

good luck =)

Fatihah Mustapa said...

pha is
hik hik. gud luck weh!

eleea
thanks!!!:D