Blogroll

Saturday, December 1, 2012

Sweet Dream.

Semalam aku bermimpi aku curi-curi bela anak kucing kat kolej kediaman aku ni. Aku rescue kucing ni dari monster yang aku tak ingat dalam mimpi tu. Tapi serius monster tu menakutkan!


Anak kucing tu sebijik macam ni. Aku siap main, tidor dan mandikan beliau dalam mimpi tu.

Then, bila bangun pagi ni aku kecewa gila! Sebab aku ingatkan betul-betul aku bela anak kucing.Tapi mimpi semata-mata. Waaaaaa. :'( Aku tak nak bangun dari mimpi tu boleh?

Dan sekarang aku tak sihat, macam nak demam. Adakah ini akibat kekecewaan yang tragis? Hahaha. Dramatik betul.Tapi serius aku tak sihat.

Dan assignment berlambak-lambak.*sigh


2 Orang Macho komen:

BuDaK cOmOt said...

dramatik gilerrr....
g bangun buat assgment!

huhuhuhuhu

pha is said...

pergh.. mimpi sampai tak sihat... dahsyat... kalau ko bela ank kucing, kesian kat GP ko tuh.. musuh ketat tuh..!! nnti jadi mcm dalam citer tom and jerry... hahahah