Blogroll

Sunday, October 7, 2012

Kejayaan adalah milikku! Ok over pulak minah ni.

YEEEHAAA!!!!!!


Wah, 2 entry dalam masa satu hari?*clap clap clap

Aku pun tak percaya. Ngeh ngeh ngeh. Ok, buruk gila gelak macam tu. Sebenarnya nak update pasal sushi yang aku buat tadi. 

Ehem. Sila lihat hasilnya. Tadaaaaaaaaaaaa!!!!




Comel tak comel tak?


Aku buat dari jam 5 sampai maghrib tahu. Sampai dah teleng2 sakit leher sambil apply yoko-yoko.*sigh
Aku rasa ada la improvement dari first sushi roti yang aku buat kat rumah dulu. Yang ni lagi kawai. Hahaha. Ye la, nak jual kot, nak mampus buat cincai2. Macam mana nak laku ye dak?

Dan dengan bangga nya aku mengatakan sushi itu habis dijual! Licin! :')

Saya mengucapkan sekalung penghargaan kepada kedua ibu bapa yang banyak menyokong saya selama ini, kepada pha is dan adik syafiqa yang selalu datang blog ni. *eh, dah macam ucapan menang anugerah je. ;p

Mungkin aku patut buat part time jual sushi roti ni, ye la dengan keadaan biasiswa JPA yang tak masuk-masuk lagi ni kan. Boleh menjana pendapatan tambahan. Bijak! Hahaha. Masuk bakul angkat sendiri.


Sekarang, marilah buat revision untuk test 1 differential equation, dan probability&statistic dengan riang dan 
ria.





*yawn...
Maybe esok. Tengok note pun dah macam sushi roti yang bakal digulung.(-_-')


Good Night!
:D



11 Orang Macho komen:

pha is said...

tahniah.. hahha.. nnti boleh la buat sushi pengganti kuih raya di pagi raya haji.. hehee

Fatihah Mustapa said...

Haha..sushi sebagai kuih raya? Bagus idea tu. Tapi sushi ni tak tahan lama. Kena mkn hari tu jugak. Huhu.

BuDaK cOmOt said...

eerrmmm...aku makan roti ngan peanut butter jerk hehehehhe 3 keping....buncet!

Fatihah Mustapa said...

Haha.. Alah, takkan mkn 3 keping roti dah buncet kot. Meh la mkn sushi ni. Haha

Bidadari Besi said...

Ni dah betul-2 tension pasal duit tak masuk ni. Sampai nak niaga terus :P Heehe. Bnayak duit masuk semalam? Heehe

Fatihah Mustapa said...

Hahaha..agaklah. Ade la sikit. Kalau dekat leh bg adik rasa sushi ni. :)

muezz@blaz said...

wahhh akak jual ktne??? xjmpe pun... serius nak cuba... huhu

Fatihah Mustapa said...

Hari khamis ni jual kat fakulti ekonomi.. Muezz fakulti mana eh?

Miss Volvo said...

sushi roti? kite xpena cuba lg hmmm sdp ke?

Miss Volvo said...

sushi roti? kite xpena cuba lg hmmm sdp ke?

Miss Volvo said...

sushi roti? kite xpena cuba lg hmmm sdp ke?