Blogroll

Sunday, October 7, 2012

Breathless

Nervousssss!!!!

Aku kena buat sushi roti untuk dijual malam ni, untuk subjek keusahawanan. Sorang-sorang. Demmit, aku cuak gila kalau tak jadi. Macam mana kalau tak laku?

Hahaha. Memang low confident level betul la kau fatihah. Stress aku macam ni. Aku kena buat sushi ni sorang2, sebab partner aku ada hal. Wahai partner, cepatlah balik tolong partner mu di sini yang comel! Eh lari tajuk pulak.

Barang-barang yang bakal diproses menjadi sushi.


Antara masalah aku yang paling besar  adalah fear of rejection. Sebagai contoh, kalau aku suka seseorang, aku lebih rela pendam sampai lebam, daripada aku luahkan apa yang aku rasa. Yes, i know it is not a healthy lifestyle!Tapi habit ni susah gila nak kikis. Aku takut nak mencuba sesuatu yang baru, unless aku terpaksa atau ada kawan temankan. *sigh sigh sigh

Minggu depan ada 2 test, dan assignment makin bertambah dari hari ke hari. Walaupun hari ni hari ahad, dada aku sesak bagaikan weekdays biasa yang sangat busy.

Ke sesak nafas ni berikutan JPA tak masuk lagi? Hohoho.


4 Orang Macho komen:

Bidadari Besi said...

Wahhh, nak buat sushi jugak lah gini. heehe
Guguluck kak! :-* Fighting fighthing!

pha is said...

contoh fear of rejection tu x bleh blah.. mcm lari tajuk je.. hehehe

Fatihah Mustapa said...

adik, jom la buat sama2! :)

faiz
aah, lari tajuk.. haha

Miss Volvo said...

sama la sy pun jenis yg susah nk cuba sesuatu yg baru haha :P