Blogroll

Sunday, August 12, 2012

Overdose penyakit 'M'

Aku dah sampai ke tahap menjadi seorang ignorant yang terlampau. Malas tengok tv, malas nak bukak facebook, malas nak update blog, malas nak belek handset, sampai berhari-hari handset off. Lambat baca sms yang masuk, maka aku malas nak reply. Malas nak check result exam yang dah keluar. Kau boleh bilang berapa perkataan malas dalam entry ni.

Nasib baik puasa rajin. ;p

Bercuti dengan bersungguh-sungguh nampaknya, sampai aku dah terputus hubungan dengan dunia luar, macam dok kat hutan belantara mana ntah.

Aku nak berhenti taip ni. Malas. Bye.

1 Orang Macho komen:

Bidadari Besi said...

Hishhh! Berapa banyak kali perkataan malas yang akak taip ni? AHAAHA.

p/s : raya malas jugak tak kak? ;)