Blogroll

Thursday, May 12, 2011

Bantuan wonderpets diperlukan dari anda!

Assalamualaikum.

Hai, aku ade hal yang nak mintak korang tolong sesangat ni. Atas nama rakan2 blogger sekalian*ecece, aku nak mintak korang tolong aku. Bukan mintak tolong cari bakal suami, bukan bukan bukan..haha. Mula la aku nak start merepek.

Aku masuk satu kontest ni;


Tada..hoho.*excited

Tapi kontest ni habis 15 mei, tinggal 3 hari je lagi. Makanya aku sangat sangat sangat memrlukan bantuan korang untuk like 2 gambar yang aku pertaruhkan, iaitu----->



ucop



kiki

So, sahabat-sahabat yang comel sekalian, boleh tolong like? Hehe..jutaan terima kasih dari model2 aku ucop dan kiki  jika anda sudi. Haha, hadiahnya untuk hamba Allah 2 ekor ni jugak. ;p

Cara-cara untuk menolong adalah seperti berikut.,

1) like page tuan punya contest


2)Then, sila like both of them, atau salah satu daripada gambar ini, 



i) Ucop
 


atau

Kiki








 



Tolonglah ye...sangat2 menghargai kerjasama anda..

Sekian terima kasih.

2 Orang Macho komen:

sumaiyah mokhtar said...

sy LIKE ucop dah :) sgt comel

gplovers said...

sumaiyah mokhtar

thanks!! x)