Blogroll

Wednesday, June 13, 2012

Terupdate ^^

Tadaaaaaaaaaa! I am back!


Y U NO MISS ME? 
Ok geli.



Wait, ada ke orang perasan blog ni kena private? Haha. Oklah, aku anggap je lah korang perasan. I got some issues dengan blog and facebook. However, aku tak boleh nak cerita kat sini. Since issues terbabit dah selesai, aku rasa takde harm kot aku menulis balik macam dulu.*pakat2 tarik nafas legaa...hehe

Anyway, walaupun niat di hati nak bukak blog ni selepas final exam(yeah aku dalam exam week sekarang), tapi disebabkan aku tension dan stress jawab paper statistic tadi, tangan ni gatal pulak ubah setting. Dan tetiba tertaip pulak. Hah dah siap satu entry.*drama

Speaking of statistic, aku rasa nak menangis penuh syahdu dalam dewan exam tadi. Kenapa susah sangat soalan dia? Why? Aku rasa macam nak tarik balik target A untuk statistic ni, kalau dapat A- pun aku dah bersyukur gila. Kalau dapat A satu miracle. Haip haip, tak molek cakap macam tu fatihah. Yang penting kau dah usaha. Haha, sendiri risau, sendiri jugak pujuk hati. Memang split personality betul aku ni. Tapi serius bersyukur gila aku akan further dalam mathematics, bukan statistics. Kalau tak maybe rambut di kepala akan bertukar menjadi blonde akibat berfikir dengan keterlaluan. Eh blonde? Amboi kau ingat ko genetik mat salleh? Hahahaha. Ok tak kelakar.

Dan esok paper PHYSICS 2! Which may become another nightmare for me. (-_-) Ya Allah permudahkan urusan hamba mu ini. 

Hari jumaat depan last paper, dan lepas tu merdeka selama 2 bulan setengah!!! Hooray. Ok tak payah nak hooray sangat la fatihah kau dah la cepat bosan dok kat rumah. Semoga emak tak baca entry ni.



Oh ye, aku baru tau pasal kematian arwah blogger Yasmin J Hunwick. Slowpoke kan aku, baru tau semalam. Al-fatihah untuk arwah. Aku adalah silent reader blog arwah, memang tak pernah miss baca. :'( Tak sangka kalau nak tarik nyawa kita, macam tu je. Tak expect langsung. Muda atau tua, kematian itu tak kenal sesiapa.*insaf

5 Orang Macho komen:

Mr. Straw said...

ahli fizik..moga bejaya exam nnti..

Fatihah Mustapa said...

ahili fizik la, ahli math la...hahahaha.anyway thanks! :)

pha is said...

agk terkejut jugak la.. aku ingat ko nk aktif balik lpas exam.... tup tap, "terupdate"... hahaha

Bidadari Besi said...

Akhirnyaaaaaa...
Sudah boleh dibaca :DDD
Hiihi.
Goodluck exam kak :D

Fatihah Mustapa said...

pha is
aku pun terkejut gak sebenarny. *cover. haha

adik
hehe. thanks!!! *senyum sampai telinga