Blogroll

Monday, September 10, 2012

Normal

Assalamualaikum.

Semester baru, azam baru, semangat baru dan kasut baru. eh?

Pejam celik pejam celik, dah habis cuti 2 bulan. Lesen kereta dalam tangan, tetapi lesen motor sangkut. Haha. Sadis. Doakan lah aku lulus untuk ulangan test motor ni. 

Jadual sem ni boleh tahan. Hampir semua kelas waktu pagi. Hari ke-2 start kuliah, aku dah rindu adrina. Waa, rindu nak peluk budak kecik tuh. Rindu nak dengar dia nangis. Haha, bukan aku patut rindu kat family ke? Takpelah, dia mcm anak angkat mak aku jugak. Consider family lah tu.






 Untuk mengubati kerinduan, aku terpaksa membeli bedak baby dan cologne baby yg adrina pakai. ;p




Parah ni, tapi aku memang suka barang baby pun. Kih kih kih.


So, how's life treating you? Aku dah buat antara keputusan yang paling besar dalam hidup. Moga Allah tetapkan hati, dan permudahkan segala. Amin.

4 Orang Macho komen:

pha is said...

ini yg ko kata normal...? hahaha


anyway.. walau apa pon kputusan ko, smoga segala urusan dipermudahkanNya...

BuDaK cOmOt said...

moto sangkut??? hehehe bayar jerk beb..hiks..anyway, kalau ko lupa aku yang mana...aku dulu letak nama aku manusia berperasaan..sekarang dah tukar comot dah hehehe

anyway, ko tahap kritikal ni...ko beli barang² budak kecik tu leh hilang indu ungguh ker...?

hiks hiks hiks..

Anyway, smoga sehalanya dipermudahkan okay =)

Fatihah Mustapa said...

pha is
hahahaha..normal lah tu. anyway, pasal decision aku tuh aku terima dia. *gulp

budak comot
wahhhh..aku ingt la ko! terima kasih singgah blog aku. aku ni pemalas blowalking sekarang. hehehe.. memang kritikal dah ni, hilang la sikit rindu tu bila ada barang2 budak kecik tuh. thanks ok! :D

Miss Volvo said...

alololo comelnye adrina mata bulat :)