Blogroll

Monday, February 18, 2013

Semester 4

Finally, new semester!!!


Berakhir sudah cuti semester yang paling horror buat aku. Pengalaman tengok manusia histeria seramai 5 orang serentak sangat tak best ok! Aku trauma selama seminggu. Nak cerita ke kat blog? Hurmm...


Move on. Jadual semester 4. Let see...

klik untuk pembesaran yang sihat.

Heaven kan?Haha. Banyak gila masa senggang. Kelas setiap hari start kul 10 pagi, so kemungkinan besar tido kembali selepas subuh adalah sangat tinggi. 

Jadual ni tak masuk tutor dan amali lagi. Hari sabtu ada kelas renang. Serius excited gila weh! Budak debab ni nak berenang kuak lentang. Ok, tak kelakar.

Sadly, terpaksa drop kelas bahasa jepun, sebab bertindih dengan subjek math. :(. Tapi takpe, sem depan boleh amik lagi. So setelah berfikir semasak2nya sampai hangit, decide amik 6 subjek, which is already 17 kredit! Taktau la kenapa hati ni tamak sangat nak amik bahasa jepun. Check it out!

INTRO. TO MODERN ALGERBRA

ANALYSIS VECTOR

COMPUTER PROGRAMMING IN MATHEMATICS

PHYSICS MODERN

PENGUCAPAN AWAM

RENANG





Anyway, result sem lepas adalah awesome!!!!! Png dapat 3.83. Pngk rahsia. Haha. Ok rasa riak pulak bagi tau kat sini. Tapi ala, aku rasa macam pha is je kot yg baca blog aku nih. Haha. So, tak kisah lah. Bukannya budak course aku baca pun blog nih. Kot. Sape stalk cepat mengaku sekarang! 

Sementara tunggu JPA masuk ni, terpaksa la berjimat cermat sehabis mungkin. Sape yang kesian silalah sumbang saguhati. Haha, JK.

Merepek je kan, oklah nak buat revesion algebra. Ecece semangat gila kan first class dah studi. Toodles!
 


4 Orang Macho komen:

pha is said...

jeles gila aku tengok jadual ko.. aku pack giler yang amat kot.. kelas pagi, petang sampai pukul 7 mlm, dan sambung plak pkul 8-10 mlm.. setiap malam...


ko masuk kelas renang..??? hahahahaha.... itu mmg kelakar..!!! hahaha..

anyway, tahniah.. tinggi pointer.. serius kalau aku dpt pointer mcm tu, boleh buat kenduri kesyukuran kot.. hahaha

Fatihah Mustapa said...

thanks weh! haha, logik ar kos ko kritikal. memang pack. cet, jgn jeles bila aku pandai berenang nanti.;p

ELeEa said...

salam...selamat berkuak lentang =)

Bidadari Besi said...

amboiii kak. kelas renang ehh? syaa tak pandai berenang pun. ahahha :P