Blogroll

Sunday, July 8, 2012

Time cuti pun kena belajar jugak



Tengah belajar memandu..ngeh ngeh


Action je lebih ni.. benda baru lepas ujian undang-undang. Dapat 50/50 beb, am I awesome or what?
Hahaha. Sengal.

Tak tahulah kenapa aku takde semangat langsung nak amik lesen ni. Agaknya dah biasa orang bawakkan kesana ke mari kot. Dah jadi manja aku ni. (-_-')

Go go go, fatihah! 
Kalau lulus nanti boleh bawak mak jalan-jalan. 
Itupun kalau beliau berani naik dengan aku lah. *sigh

3 Orang Macho komen:

Bidadari Besi said...

Nanti dah lulus bawak syaa taww kak? ;)

pha is said...

ujian undang2? ko x de lesen moto erk? aku pon baru buat lesen kereta. tapi sbb dah ada lesen moto, banyak bnde aku boleh skip. hehehe

p/s : bergambar siap bukan main.. hehehe

Fatihah Mustapa said...

adik
boleh je, haha...insyaallah.

faiz
aku mana ada lesen lagi. ni tgh amik lesen motor dan kete serentak. huhu
oh gambar tu eksen je. ;p