Blogroll

Saturday, January 19, 2013

Cuti cuti cuti.

Assalamualaikum w.b.k

Wah, sudah genap seminggu aku bercuti. Ini adalah fasa menggemukkan badan dengan tidak sengaja. Huh. Setiap hari bangun tido dengan azam ''Aku akan diet mulai hari nih! '' Tapi 20 minutes after that tengok makanan atas meja sambil kata ''takpe esok masih ada'' Hahaha damn it fatihah.

Anyway, line internet laju gila. Ilmu yang baru aku dapat dari my sweet big brother waktu cuti nih, adalah ilmu mendownload movies.  Serius Along adalah sweet sebab selalu belanja makan burger. Hewhewhew. Eh wait that also spoil my diet! o_0

Serius weh, sebelum ni asyik meminta-minta ''weh ko ada movie baru tak?'' kat manusia yang aku jumpa. But now, i am proudly may download all the movies I want!!! Wuhu! 

Haha, crap. Aku dah habis download season 4 The Vampire Diaries sampai episode 10, and guess what? Like the other girls, I am totally in love with Damon.Yeah, kind of predicted am I? Damon serius seksi. His eyes! Tolong lah jangan pikir benda lain. Tapi tapi tapi, aku jugak in love with Klaus, the most sweetest villain has ever exist with his cute dimple!

Sementara tunggu episode 11, sekarang tengah download season 8 Supernatural, Gilmore Girl, and the list goes on..

Sorry for my bad writing, semenjak tengok The Vampire Diaries nih asyik nak speaking je. ;) Well. practice makes perfect right?

In the other hand, kewujudan internet yang super duper awesome nih membuatkan aku rasa makin malas nak cari kerja. Waargh, I need money! Dengan mak yang menggalakkan aku dok rumah je, macam mana nak dapat kerja nih?

Takpe, sementara nih tolong uruskan Telekung Zaifa dulu, hari Isnin nih nak gi highway cari kerja kat R&R Tapah. Wish me luck! First time nak masuk highway sejak dapat lesen nih. fuh.


Wah, aku memang random and full of repekan. Nak sambung tengok Supernatural. Adios!


9 Orang Macho komen:

pha is said...

well. aku pun minat damon salvator gak... sbb kening beliau *pengakuan berani mati* hahahaha

klaus? seriusly..? aku rasa elijah lagi gentleman kot.. hahah

Fatihah Mustapa said...

aah, klaus!!aku serius. hahaha
aku suka slang british dia, dan cara dia pikat caroline. hehe

pha is said...

hmm.. cair la tuh.. hehehe

slang british.. one of the most sexiest slang in the world.. x pe, aku paham.. hehehe

Fatihah Mustapa said...

ngeee..mana nak cari lelaki melayu slang british nih? ;p

pha is said...

(-_-')

Nur Ajuwah Ramali said...

Salam fatihah, saya kawan pha is- mptip? haha, just nk tanya download cerita di link mana ye? saya pon nk peminat cerita the vampire diaries juga.... the walking dead pon iye juga...

GaDis BuTtErFLy said...

Salam fatihah, saya kawan pha is- mptip? haha, just nk tanya download cerita di link mana ye? saya pon nk peminat cerita the vampire diaries juga.... the walking dead pon iye juga...

pha is said...

aju : perlu ke ko mention nama aku..? hahaha

fatihah : ko buat je la tutorial mendownload.. hahah

Fatihah Mustapa said...

Nur Ajuwah

Hai..haha, saya guna torrent. Pernah dengar tak?