Blogroll

Sunday, November 21, 2010

BLOGGER IN DA HOUSE : KHAS BUAT BLOGGER BARU



Salam.

haha..entry yang dimulakan dengan gelak sambil tutup mulut.
Tadi jalan-jalan ke blog encik Ben, nampak entry tersebut terus decide nak join. First time ni join aktiviti yang encik Ben buat. Walaupun aku bukan termasuk kalangan pelajar yang cuti lagi, tapi aku nak join jugak. Tak kira..
Dan terima kasih encik Ben yang buka peluang kepada blogger baru macam aku.

Yaa... selamat datang ke blog picisan aku. Blog ni memang baru, tengok iklan nuffnang pun tak ada lagi, follower pun boleh bilang guna jari kaki dan tangan.

Latar Belakang

  • Blog ni blog merapu sebenarnya, suka-suka hati je aku nak merepek pasal diri sendiri atau benda yang sewaktu dengannya. Sebab untuk pengetahuan korang, aku ade bakat merapu yang terpendam.
  • Sebelum buat blog ni, memang suka jalan-jalan cari pasal kat blog orang lain. Terutamanya blog encik Ben la(bukan bodek). Jadi satu hari mendapat inspirasi, why not buat blog sendiri? Boleh tambah kenalan untuk katak comel yang bawah tupperware macam aku ni kan? haha..
  • Mula-mula decide nak buat private la, konon-konon malu.Tapi rasa macam tak best je membebel sorang-sorang. Jadi inilah hasilnya.
  • Tapi sorry to say, entry memang sikit lagi, tengah berusaha mempelbagaikan idea. Sebab aku adalah seorang pelajar yang bergelut dengan note dan dalam masa yang sama cuba update blog. Masa amat terhad disini, tapi disebabkan jatuh minat dengan blogging ni semua tolak tepi.


Kesimpulannya, blog Cerita Tentang Aku ni rasanya tak de hala tuju yang jelas lagi, tapi lebih kepada personal blog syok sendiri..haha, sadis.

(kepada sesiapa yang nak aku ke blog beliau sila tinggal kan link eh, insyaallah kalau sempat aku singgah)

Ok, itu saja dari aku.
Bye.

25 Orang Macho komen:

Nur Azila Ismail said...

dtg jumpa blogger baru .

hehe .
salam kenalan ya ! :)

Azrul Hisham said...

salam ziarah dari blog ben :)

datang guling2 jap kat sini :P


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

Lelaki Ini said...

lepak di sini

ferry said...

salam perkenalan..muka macam sepupu aku jek

Mimiey.. (^-^) said...

slm kenal dr mimiey...

http://nasyieen.blogspot.com

- miSs A.R.E.E.N.A.D.I.R.A - said...

salam kenal dr areen

http://areenadira.blogspot.com/

Tun HaTTa said...

salam perkenalan dari Blog Ben Ashaari ;)

Shaofie said...

datang guling-guling gak. jemputlah selalu yeaa

PiKOk said...

terjah cni!
slmt berblog yep..:D

- miSs A.R.E.E.N.A.D.I.R.A - said...

thanx melawat...folo cnie plak..heee

Songo said...

salam....kami doktor-doktor songo...jenguklah kami di drsongo.blogspot.com atau join kami di http://www.trafficdigger.com/user/drsongo.html...
salam perkenalan

cikmawar said...

salam kenal..

:)

Khairy said...

ramai gak yang join contest abg ben...tadi jalan2 pun jumpa byk entri pasal yang sama. Anyway gud luck ye..

MSBH said...

salam perkenalan..moga terus berkarya wahwahwah :-)

S.U.R.I.A. said...

dtg singgah dr blog Mr ben gak!!
nice to meet u darl!!
jum kiter berkarya n kumpul duit dr dato nuff!!cpt2 install nuf tauu

Cik Gallus Gallus said...

tak dpt nak join sbb blogger lama..
anyway..selamat dtg ke dunia blogging

KimiCnoL said...

salam blogger ;)
JOM TENGOK ENTRY BARU
"Iklan Best"

akbintangkcikdlangit said...

salam kenal kenal ^^
jom join golek golek :)

Ainismaira said...

Salam Perkenalan ye ^_^

dhyraa said...

salam perkenalan n salam ziarah ^^

Puteri Iqa Izyan said...

hye fatihah...
:D

HaNTwO said...

salam perkenalan..HAn follow disini :)

Papa Mifz said...

dtg sgah nih....sgah la lik yer....folo2 sekali ke..:)

ikiness said...

yeay dah folo! salam perkenalan :)

yayalya said...

salam nak kawan dgn awk, nak follow awk...sy pon ada joint jg...jgn segan2 dtg blog saya ya :)