Blogroll

Thursday, November 25, 2010

SAYA SUKA BLOG AWAK LA !











Salam

Yaa, aku join aktiviti encik Ben lagi! Sila tepuk tangan untuk aku sebab join dalam kesempitan waktu ni. Nak marah pun boleh gak..hehe.

Okeh ,seperti biasa, entry ditaip sepantas yang boleh.

5 blog bertuah yang aku nak pilih adalah seperti berikut;



Seingat aku la, inilah blog pertama aku baca dan aku ikut sampai sekarang. Sebab utamanya blog ni ditaip dengan gigih oleh ex-classmateaku, Idati. Sahabat aku sorang ni memang gila-gila orangnya dan gaya penulisan beliau memang melambangkan diri dia yang sebenar. Kalau korang terjah blog minah ni, aku gerenti korang akan suka dengan gaya penulisan beliau yang sempoi, dan kadang-kadang merapu macam aku. Haha.. Dan beliau adalah my first follower untuk blog picisan aku nih.



Aku suka tuan punya blog ni sebab dia comel, boleh tak??Hahaha...okeh2, serius sekarang. Tuan punya blog ni, Encik Syukri Hasshan.(fuh, skema panggil encik) Aku baru je kenal beliau waktu join BIDH hari tu, anjuran encik Ben jugak. Gaya tulisan dia simple, dan banyak menceritakan diri beliau sendiri. Dan kalau korang tengok gambar mamat ni memang tak percaya yang dia amik master sekarang..Macam budak degree je..(saya maksudkan awak nampak muda okeh..;p)



Haha..ini wajib ada. Siapa tak kenal encik Ben ni aku tak tau la nak kata apa. Even waktu aku tak de blog dulu pun aku kenal beliau. Gaya tulisan beliau sangat santai, tak sakit kepala aku membacanya. x). Dan aku sangat kagum sebab kepantasan beliau post entry setiap hari. Memang tabik spring lompat-lompat la..(haha, bayangkan aku tulis entry ni sambil melompat untuk tabik hormat). Dan terima kasih encik Ben atas anjuran segmen yang best ni.



Aku kenal tuan punya blog ni, Nisa namanya. Tapi aku dengan amat pastinya beliau tak kenal aku. Hahaha.. Aku suka baca blog beliau, yang mengisahkan personal life dia. Aku follow dari aku tak de blog lagi. Nisa ni bagi aku sangat-sangat cantik ok, aku yang perempuan ni pun kagum akan kecomelan budak ni. Aku memang silent reader tetap blog ni. Bagi yang tak kenal jom usha blog beliau okeh, anda pasti tak menyesal.(serius)



Haa..yang ni pun blog aku baru follow gak. Pemilik blog, Hamzah Ian. Aku sangat suka baca blog ni. Aku rasa nak ajak pemilik blog ni join kelab merapu aku. Hahaha..serius, blog beliau pun banyak merapu cam blog aku gak. Tapi Hamzah ni lagi pro la..Aku ni bertatih lagi..hehe


Ishh..nape 5 je??Kalo nak list banyak lagi blog aku suka baca. Rasanya leh buat dalam 5 entry khas untuk blog aku suka.(amboi, ko ingat ko dah habis exam??)

Oh yaa...aku tahu pasal segmen ni dari blog Langkahkak!ku-syukri hasshan.

Okeh, mari sambung studi.
Bye.








13 Orang Macho komen:

hamzah ian said...

gua hanya blogger picisan sahaja.. sob2..

Syukri Hasshan said...

uit..thx fatihah. ber Encik-encik pulak. Sy muda 2 semestinya dan sememang muda (perasan sat). Tima kasih no. terharu gak ckit. Tp kalu nk sy blnja kena tunggu la no.hahahah. Ntah bila tak tau.hhohohoh..

Teha said...

hai.. slamat berkenalan..

IBU WAFIQ said...

ibu wafiq dtg jln2 dr blog mr ben ;-)

Shahazrin said...

terjah dari blog ben... salam perkenalan...

wannurfazrini said...

terjah dr blog ben !

Fatihah said...

syukri

sama2..haha. Takpe, saya boleh tunggu dengan gigih!!
haha...x)

Fatihah said...

Hamzah Ian

Picisan??Hahah..blog anda sangat menarik ok!!
Aku sangat suka. Jom la join kelab merapu aku,nak??
hahaha..x)

Fatihah said...

Teha, Ibu Wafiq, Shahazrin, Wannurfazrini.

Hai2..salam kenal.
thanks 4 coming ok..x)
sila jangan segan2 datang lagi.

Nisa A. said...

wahhh follow my blog since u xde blog lagi????
wow really dear~ i rase terharu sangat oke :)
really appreciate that~
:)

aima in luv said...

aima 1st time kat sini...
singgah dari blog BA... salam perkenalan ya

♥CIK SHA♥ said...

singgah dari blog enci ben..salam kenalan..^_^

idAti mALek said...

aku dah lama tak bukak blog ben...dah x tau ape cer...

wakaka...btw thanks for this...wakaka..

terharu aku :P