Blogroll

Thursday, September 19, 2013

Entah kali ke berapa....

Assalamualaikum.

Aku takkan menulis mengenai kemalasan aku menaip sejak bulan 5 yang lepas. Ya, setiap entry mengenai kehairanan akan diri sendiri tak update entry, what the la kan.  Hihi.

This is my 3rd year in mathematics, but 5th year at UPM. Sekarang dah masuk semester 5. Yup, another half course to go. 2 tahun lagi. 4 sem lagi. Fuh fuh. Ya Allah kuatkan lah semangat hambamu menghadapi semua ini, dugaan melihat rakan sebaya menyambung master di UK,  sudah berkahwin, bertunang dan perkara yang sewaktu dengannya.

Memujuk hati sendiri, bahawasanya jalan cerita kita adalah berbeda. Ya Rahman telah menyediakan jalan yang berbeza untuk aku. Rezeki yang tak sama. Ikhlas lah wahai hati. Mengapa mempersoalkan jalan cerita yang kau pilih sendiri?

Sebenarnya, sebab utama blog ini kelihatan usang adalah kerana laptop yang setia menemani sejak tahun pertama di UPM menunjukkan keuzurannya. Encik Lappy, sila bertahan untuk 2 tahun lagi please. 

Doakan aku rajin update. Rindu nak berblog macam dulu2.... Korang rindu aku tak? Tak? Ok fine. haha.

Until then, jaga diri pembaca sekalian. :)


3 Orang Macho komen:

pha is said...

akhirnya.. hehehe

abdooss said...

Welcome back!

Chaiyok chaiyok (in study, I mean!) :)

BidadariBesi [SYAA] said...

Selamat kembali, Kak :)