Blogroll

Friday, October 14, 2011

Random thing.

Waa, dah seminggu ye? Seminggu pindah masuk ke kolej baru.

Aku tengah ade test 1 sekarang, so kena fokus! Ecece, semangat!  Masuk bakul motor start sendiri. Pakai starter la katakan. Senang. Tapi waktu kecik-kecik dulu memang muat masuk bakul motor tu, tapi sekarang... jangan jawap.

Wei, melalut pulak kau fatihah. Haha.

Kat mana tadi? Oh ye, baru seminggu kat kolej ni. Aku rasa semua penghuni kat sini ok, dan alhamdulillah sangat2 aku dapat rumate yang sangat best. Faiqah, ini bukan bermaksud aku curang, ok? Haha. Kat kolej baru ni agak aktif sikit la. But thats not a big deal. :)

Oh ya, inilah bilik baru aku.


Cantikk kan?





Haha, hidup2 kena tipu kalau korang percaya. ;p
Takdelah cantik macam ni, ini dah macam bilik sendiri namanya.

Bercakap pasal bilik baru ni, nak dibandingkan dengan bilik kat kolej dulu, perbezaan ketara adalah dari segi saiz loker. Serius aku nak bagi tahu loker kat sini 2 kali ganda LEBIH BESAR daripada loker lama. BESAR, ok. Well, dah nama perempuan kan, so agak excited di situ. 1st time aku tengok loker tu, aku cakap kat mak aku,

Aku: Mak, akak pun muat masuk dalam ni. 
Mak: Eh, mak pun muat la.. jom kita masuk secara berjemaah.

Eh tak, mestilah mak aku bergurau. Gila roboh loker tu kalau kitaorang masuk. Haha. Memang takde keje.




But the things is, aku sangat rindukan ex-housemate aku sekarang. Serius. *sambik kesat hingus. Tak tahu kenapa, maybe ini dinamakan ex-housemate sick. Haha, memandai cipta istilah sendiri. Anyway, i will pass this phase. Just need to be strong.

Hari jumaat depan dah boleh balik rumah. Cuti midsem seminggu. Hip hip hooray!

2 Orang Macho komen:

Si Gadis Semasa said...

memang bestlah kalau bilik macam tu kannnn . ^^

Miss Guinea said...

haha..best gile! ;p