Blogroll

Tuesday, May 15, 2012

Senyum sokmo.

Kepala berdenyut-denyut, sebab stress agaknya. Takpun kurang minum air.

Everyone around you like a mirror, if you smile, they will smile back to you. Ok, pembetulan. Sesetengah manusia je yang akan senyum balik kat ko. Tapi hidup ini kena optimis, takpelah kalau mereka tak senyum pun, senyuman itu kan sedekah. You have nothing to lose.*optimis aku besertakan makian yang lembut. ;p

Aku ada 2 test, dan 1 presentation hari khamis ni. Serabut hati ini, seperti ikan yang sesat di ampaian. Eh ampaian? Ikan buat apa kat ampaian? Ah kau fatihah, mental betul.

Korang tahu tak, ok memang korang tak tahu sebab aku tak bagi tahu lagi. Haha. Aku pernah terfikir nak deactivate fesbuk, dan delete blog ni. Sebab sometime secara tak sedar, aku banyak bercerita personal life kat sini, dan aku agak kurang selesa bila someone yang aku tak suka baca blog ni. Aku pernah terfikir nak buat blog baru dan guna identiti anon. Pengecut kan aku? hahaha.

But, the real thing is aku rasa bodoh pulak bila fikir balik. Biarlah orang tu nak kata apa, aku bukan boleh block apa yang orang nak fikir. Lantaklah. Pergi mampus. Eh eh I mean pergi jalan.


5 Orang Macho komen:

pha is said...

hmm.. aku pon pnah rasa mcm tu jugak.. nk buat blog lain jadi anon. blog aku yg skrg ni ramai budak kelas aku yg jadi silent reader.. aku tak tau pon, sampai la aku cerita part2 yg kontroversi sikit, esoknya kat kelas ramai yg pakat tanya.. hahahhaa...

tapi, aku buat bodo je... hehehe

Bidadari Besi said...

Same here kak. Adeq pun dah selalu terkene. Ada satu masa tu, ade sorang budak suka dekat bf adeq, then dia stalk blog ade. Dan.. dia pernah taip semua apa yang adeq tulis tu, and hantar dekat bf adeq sebab adeq cakap adeq tak selesa dengan kehadiran dia. So lame -,-

AishahAzli said...

kite pon pernah rase macam tu.bile org tu comment ade je yang buat sakit hati

Fatihah Mustapa said...

pha is
huhu..betul cakap ko, buat bodo je.:)

adeq
gila stalker minah tu. meh akak sembur dia sikit.*ecece konon2 berani haha

aishah
betul, kalau diorg tak suka, tak payah la baca kan? huhu..buat menyemak je..

Bidadari Besi said...

Biar je lah dia kak. Biar dia bahagia dengan cara dia macam tu. Pfttttttt.