Blogroll

Monday, February 7, 2011

Nak update gak, tak kira.

Ayuh kembali ke sekolah!!!

Eh eh eh...silap daa. Ayuh kembali ke upm dan menyibukkan diri sehingga tiada masa untuk update blog.kah kah kah.


Nampak sangat penipunya. Busy mana pun, blog jalan juga..

;p

Aku baru sampai kolej pagi tadi. Sepatutnya semalam dah kena balik, tetapi disebabkan tiket train dan bas dah habis, maka dengan senang hatinya aku balik hari ini.Lewat sehari. Cuma kena naik train pagi la, pukul 5 pagi dah gerak dari rumah. Naik train sorang-sorang pulak tu.Menjadi manusia yang tabah buat seketika.:')

Memberanikan diri, bak kata orang veteren, alah bisa tegal biasa.


Aku baru perasan something. Aku terbaca status fb kawan aku tadi, terus rasa nak pengsan.


37 days left before PRO EXAM


OMG, tinggal 37 hari je?37?37?Betul ke ni? *buat2 terkejut.
Phew, biar bonar ni. Aku tak sentuh pape lagi. Ditambah dengan nota ketebalan kira-kira 5 kaki tu, MATI.
Seram sejuk macam ni. Bagai nak amik SPM sekali lagi je. Ceh..

Baiklah, tak nak cerita pasal exam. Nehi nehi. Mari kita cerita pasal benda lain.






































Tapi tak ada idea la. Kih kih.
Macam update tipu-tipu je. Jangan marah eh, nanti cepat tua..;p


K, nak tido. Daa~~~















2 Orang Macho komen:

zahidah dihaz said...

good luck in advance untuk test yang 37 hari lagi tu....hehehehehe




New Entry: First Day

Heidi Shafiq said...

good luck exam beb.. :)