Blogroll

Thursday, March 22, 2012

Aura negatif.

Huaargh, finally dah habis kelas dan test untuk minggu ni. Tapi jangan risau, minggu depan ada 3 test lagi yang menanti.

Sesiapa hamba Allah yang perasan selama beberapa hari gak la aku tak bukak fb. Bukan bermakna aku kusyuk lagi tawaduk studi untuk test, tapi laptop aku kat kedai, banyak sangat problem. Kena format dan service semua. Memang puasa fesbuk dan blog selama beberapa hari.

Aku tak tahu la time of the month ke apa, but aku rasa nak belasah je sekor2 beberapa hamba Allah yang suka sangat cari pasal dengan aku lately. Haha, ganas gila perempuan ni kan.  Dalam blog berani la kan fatihah, cuba kalau depan2 terkutik terus kau keseorangan.

*sigh

Mana hero aku ni?

2 Orang Macho komen:

pha is said...

ko berani dalam blog.. aku plak berani dalam mimpi.. dulu aku penah mmpi tumbuk org yg aku bnci... bangun pagi tu rasa fresh gila.. hehehe

Miss Guinea said...

hahaha..berani dlm mimpi? 1st time aku dgr. :)