Blogroll

Sunday, March 4, 2012

New Love


Maybe dunia dah terbalik, sebab aku mula suka lagu Avenged Sevenfold, seperti lagu So Far Away and Seize The Day. Dulu aku cukup anti lagu-lagu macam ni. Hahaha.


Aku ni buang tebiat agaknya. 


8 Orang Macho komen:

Bidadari Besi said...

Dear God.
So Far Away.
Seize the Day.
The Beast and the Harlot.
Burried Alive.
WARMNESS ON THE SOUL.
29 April ni A7X datang Sunway :))

Idati Malek said...

hahahaha welcome to the club

Miss Guinea said...

Adik bidadari besi,

Akak jatuh suka dengan A7X masa 1st time dengar lagu so far away kat blog kamu.
thanks my dear sebab letak lagu tu kat blog. :D

dati
oh, bangga pulak rasa. haha

Bidadari Besi said...

Ahaaha. Maksud lagu mendalam. Mewakili perasaan sendiri. ><

Miss Guinea said...

maksudnya kamu tgh sedih la ye..

akak dah dgr semua lagu yg kamu list kat 1st komen tu, semua best ok.

A7X dtg sunway? macam menarik je bunyinya..haha

Bidadari Besi said...

Ye, memang tengah bersedih. Ahaaha! Tak habes-2 lagi kesedihan ini ><
Yeahhh! Lagu-2 A7X memang semua best kalai bole ^^
Konsert tu untuk 18 tahun ke atas sahaja.
Dengan rasminya saya bercakap, SAYA BELUM CUKUP 17 TAHUN! T.T

Miss Guinea said...

ala kesiannya adik.. huhu. takpela, takde rezeki. tunggu next time dia buat show leh pergi dgn akak sekali. haha, amboi offer diri sendiri akak ni.

Bidadari Besi said...

Ahaaha! Tara hal :-* Nt req dekat A7X minta datang sini lagi ;)