Blogroll

Wednesday, March 28, 2012

Melawan kebiasaan.

Yeahh, kita bertemu lagi dalam rancangan mari stay up sampai pukul 4 pagi. Dalam rancangan ini anda akan disajikan Kopi O Hang Tuah supaya mata ini segar bugar seperti ternampak jejaka hensem di depan mata. Wah, hiperbola yang menarik!

Aku perasan satu perkara (sebenarnya dah lama perasan) bila aku stay up baru blog ini di update. Aku benci kena stay up malam2 ni, sebab aku jenis kena dapatkan tidor yang cukup dan berkualiti setiap hari, barulah hari esok dimulakan dengan cemerlang, gemilang dan terbilang. Ecece. Benda esok ada test statistik dan probability 1. Dan aku dan tertido lepas solat maghrib tadi, baru bangun ni. Baru mula nak study. :'(

Sambil studi update blog, macam tak biasa kan? Teehee. Jangan la ikut perangai pelajar 'contoh' ni.

Tak sabar menantikan kedatangan hari khamis minggu depan, untuk memulakan cuti mid sem selama seminggu! Hi hip hooray! Sila lah jeles.






3 Orang Macho komen:

pha is said...

biasa la tuh.... hehehe

Bidadari Besi said...

Ahaaha. Adik tertidur dari pukul 4 samapi lah pukul 2 tadi.
Dahh tersedar tu, terus cepat-2 bukak buku bagai, buat kerja sekolahh :D

Miss Guinea said...

pha is
haha. tak biasa sgt, aku ni kan 'rajin'.

adik
sama la kita, akak [un selalu tertido dulu. ngee