Blogroll

Thursday, July 28, 2011

Makhluk yang cute

Salam. Jam 8 pagi nanti test PHE 2 dan sekarang aku nak share benda cute yang aku jumpa kat tumblr. Oh yeaah!!!



lol. cak! aku nak bela owl pulak lepas ni. ;p



alolo. damn cute!


nak pergi test  PHE pagi nanti buat muka macam ni lah. 
Then mesti examiner kata: awak nak kena penampar? 


woi jangan bagi jantung aku melt boleh tak?
macam mana aku nak hidup lepas ni bila heart aku takde? 


image
nyum nyum nyum nyum
annoying but cute.. haha




anak sape aku tak tau. 


pinjam mata. tak yah pakai lens besar gedabak tu dah. 


oh punggung awak menawan!



damn..ni sekor lagi nak bagi aku mati cepat.


image
hahaha..cant resist the cuteness!












and last but not least...



malfoy said"you are pretty"

yeah, i know i am pretty, malfoy. huahuahua..;p

eh dia ni masuk kategori makhluk cute la bagi aku. ngeh ngeh.




Bye.

5 Orang Macho komen:

pha is said...

yg last skali tu yg x bleh blah tu... hahaha

Miss Guinea said...

hahaha.. ;p

fiq. said...

comelnye yang kanak2 bermata bulat tu, kalau dapat anak mcm tu, tak nak lepas dah! huhu, biarlah dia tak besar2, hahaha

~~miss tempe~~ said...

ayoyoyo.comelnye.. :)

bUDaK nAKaL@pHiQUe said...

ok...mmg comel-comel makhluk-makhluk ney...adeh~