Blogroll

Saturday, July 23, 2011

Black is cool.


 Assalamualaikum.


Yeaah, sekian lama tak update. Nak kata aku bizi, tak la sangat sebenarnya. Walaupun kelas hampir penuh setiap hari 8 pagi sampai 5 petang, tapi aku rasa takdelah sampai tak sempat jengah blog langsung. Aku bukak je blog tiap2 hari, tapi tak tahu nak tulis apa. Blurr, sebab aku tak tahu nak start dari mana. Haha, ini sindrom kehilangan idea yang kronik. Sementara nak tunggu result pertukaran kos aku tu, aku jadi tak tentu hala. Bak lagu exist, hilang dalam ramai tu. :')

Baiklah, intro yang tak de kena mengena. (-_-')

Aku ni dari kecik, sangat suka kaler biru.Tapi itu tidak bermaksud otak aku blue ya kawan2. Tidak sama sekali. Masa kecik-kecik dulu, setiap tahun kalau nak beli baju raya, mesti aku selalu mintak kat mak baju kurung kaler biru. Beg sekolah pun nak biru, kotak pensil, kasut, dan sebagainya lah. Sampai pernah aku cakap kat mak aku, mak takde ke kucing kaler biru? Akak nak bela. Haha, sangat innocent waktu tu. 

Tapi, bila dah meningkat dewasa ni, aku rasa minat aku berubah. Aku suka kaler hitam. Sebab hitam itu menawan. Hitam itu cool. Hitam itu misteri. Kalau baju atau kasut hitam tak nampak sangat kotornya. Ini adalah percakapan orang pemalas. Haha.

Then sudah tentulah aku rasa haiwan yang kaler hitam adelah sangat smart. Macam ni;



black persian. alolo so cute!!
Black dwarf rabbit. rasa nak gigit2.

black chipmunk. adorable kan?

black hedgehog. Kat mana boleh dapat ni?

Black chinchilla. Hari tu aku usha kat mines hampir rm1000 woo. Menangis tengok harga dia. (T_T)
Black dog. Aku tau la haram dipegang, tapi anjing ni sangat cute meh.
Black guinea pig. OMG, yang ni feveret aku. Mana nak dapat ni. Ish.


Smart kan?  Ada sape2 tak sesiapa yang sekepala dengan aku, kata hitam itu cool, silalah like entry ni sekarang. Haha. 

Lusa test endocrinologist. Tapi tak baca apa lagi ni. Bye.

2 Orang Macho komen:

pha is said...

laa.. sama ala aku... suka kaler biru sejak azali... skrg ni pon dh mula berjinak-jinak dengan kaler itam.. tapi, biru tetap lagi pujaan hatiku... hehehe

Miss Guinea said...

kenapa ko mesti nak tiru aku? hahahaa..;p