Blogroll

Monday, July 18, 2011

Chubby si alien.

Bosan. Lantas mengambil handset dan merakam aksi aku bermesra dengan chubby. 

Mata chubby nampak bersinar kemerahan dalam video ni sebab chubby adalah makhluk asing yang tersesat ke planet bumi. Bumblebee(transformer) dan chubby adalah sahabat baik di angkasa lepas, dan mereka tidak sanggup berpisah. Pada suatu hari, chubby ingin berjalan2 melawat planet yang ada di bima sakti. Lantas mereka memutuskan untuk melawat bumi. Dalam perjalanan menuju bumi, mereka bergaduh kerana berebutkan carrot yang tinggal sebatang, dan dengan ketidakperikerobotan bumblebee mencampak chubby ke selat melaka. Bumblebee meneruskan perjalanan ke US, manakalan chubby berenang-renang ditepian, berakit-rakit kemudian, Eh terbalik dah peribahasa. Chubby akhirnya survive, dan meneruskan sisa hidup di sebuah negara yang berbilang bangsa, iaitu Malaysia. Setelah melalui pelbagai halangan yang sukar, seperti dikejar kucing gila, diburu tikus-tikus kegersangan, akhirnya chubby berjaya sampai ke serdang, dan memutuskan untuk tinggal bersama mama angkatnya yang baik hati dan penyayang. Dan they live happily ever after/ The end.

Ha, kan dan merapu sedepa. Layan je la video ni. Kalau rasa alien ni comel sila lah like! haha.



video



Kalau dibiarkan aku akan merapu lagi sampai hang laptop ni kan, Ok bye.

0 Orang Macho komen: