Blogroll

Sunday, July 24, 2011

No title lah!

Damm esok test! Aaargh.. serabut. 
MySpace



  • Padan muka dengan diri sendiri sebab notes endo tak habis baca lagi.MySpace
  • Padan muka dengan diri sendiri sebab dah jadi bad student sejak masuk 2nd year ni. Asyik ponteng je keje aku.MySpace
  • Padan muka sebab asyik memikirkan pertukaran kos tu. Nanti yang dikejar tak dapat, yang digendung berterabur di tepi jalan. Siapa nak kutip? Aku jugak. Oh yeaah, perosak peribahasa yang berjaya nampaknya.MySpace
  • Padan muka dengan diri sendiri sebab online banyak sangat.MySpace
  • Padan muka dengan diri sendiri sebab studi math lembab gile. 2 tahun tinggal beb. Kalau orang putus cinta tu, 2 tahun dah ada pakwe baru dah. Eh ade kaitan ke?MySpace
  • Padan muka dengan diri sendiri sebab blurr. MySpace


Oh serius rasa nak buat head bangang. Eh silap head banging.MySpace

Fatihah, tolong lah bertahan. 6 minggu lagi je.MySpace


Tolong lah pretend yang anda tidak buat pertukaran kos tu sekarang. MySpace Sebab ianya amat makan dalam, dan membuatkan aku tak bersemangat langsung nak baca note medic ni. Serius. Jeling je yang terdaya.MySpace Sebab mana tahu dengan jelingan menusuk kalbu aku terus fakta-fakta pasal endo ni menyerap ke otak! Haha.



"Allah tidak membebani seseorang melainkan sesuai dengan kesanggupannya." [Surah Al-Baqarah, 2: 286]




I know i can go through this phase. I just know. Seriously thrown up all the negative perspective and be POSITIVE! Super duper positif macam kanak2 dapat cokelat.MySpace.





Ok tamat sesi luahan perasaan. Bye bye nak tido.
MySpace

2 Orang Macho komen:

~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~ said...

Allah tahu kekuatan hambanya ^^ so what ever comes to you, mesti boleh handle punya :D ok smile for luck

Idati Malek said...

be strong bebeh!!!