Blogroll

Sunday, December 11, 2011

Hujung minggu yang tidak productive.

Assalamualaikum.

Aku sedang bermalas-malasan sambil cuba menghadap 9gag yang tiada berkesudahan. Damm, aku dah addicted dengan 9gag ni. Ini semua konspirasi.

Sebenarnya aku terlebih tidor petang ni, sebab tu otak terasa sedikit mereng dan berdenyut2 mengalahkan memikirkan masalah negara. Serius aku benci terlebih tidor. Jangan tanya aku tidor berapa lama. Ish, jangan tanya aku kata!

Dan sekarang aku tak boleh tidor. Assignment calculus dan siap, sepatutnya aku kena fresh up untuk final yang bakal menjelang tiba 3 minggu lagi, tapi...MALAS. Sebab sekarang aku bukan kat UPM, aku kat rumah sepupu. Memang keje aku makan, tido, online dengan riang ria sebab wifi sangat laju di sini.

Bercakap pasal final exam ni, aku agak nervous. Sebab ni first exam aku untuk kos baru ni. Rasa macam semua orang letak high expectation untuk aku dapat pointer yang bagus. Insyaallah, korang doakan je la eh?


.

4 Orang Macho komen:

pha is said...

aku pon dah x sampai sebulan nk exam.. nerves jugak.. tapi dok rilex jugak... hehehe.. papepon, semoga kita semua mndapat yg terbaik... (n_n)

.........cP~ said...

tidur petang lebih memang biul la kepala. Bermalasan kerja dah siap tak ape..haha

republic of CENDOL said...

herm....
tenang sudah...
ak yakin ko bley....
make sure ko dapatkan dean list....
i want my frenz grad with 1class honour(coz ak dah x mampu utk itu)

abdooss said...

semoga dipermudahkan soalan & jawapannya.. amin.. :)