Blogroll

Saturday, December 31, 2011

Risiko.


Bila manusia tak dikenali sedekah coklat...

Kalau korang berani makan tak?

Aku tengah lapar ni...*tepuk perut dengan perlahan.

4 Orang Macho komen:

pha is said...

pergh... x dikenali..?? ni mesti dari secret admire... hahahaha

Miss Guinea said...

Bukanlah. Pakcik driver bas yang sedekah kat aku, takde maknanya aku nak ada secret admirer tu semua...haha. mak aku tak bagi makan seh coklat ni. :(

pha is said...

erk..? bagos.. anak yg taat.. hehehe.. dah tu, bagi je la kat kawan2 ko...

Miss Guinea said...

aah, memang aku bagi kat kawan2 pun. kalau kau dekat boleh aku bagi kat ko..hahaha.