Blogroll

Wednesday, December 21, 2011

Buang tebiat.

Agak kuno dirasakan bila aku baru discover satu website http://www.morphthing.com ni. Haha, better than never. Ecece, benda bukan penting sangat pun. Saje suka-suki membuang masa. 

Dalam morphing.com ni kita boleh pilih untuk tengok konon2nya gambar baby bila kita berangan pair dengan artis2 tertentu. Berangan je lah woi..;p

Aku guna gambar ni.

Dan hasilnya, tadaaa......




Ni dengan Robert Pattinson. Ala Edward Cullen tu.. Tapi aku rasa takde iras langsung pun. 

Ni dengan..err, jap aku tengok balik. Daniel Henney. Sape ni wei? Aku tangkap muat je sebab dia hensem. Keji kan. 
Daniel Henney

Hah yang ni aku suka, dengan Harry Potter. Eh daniel radcliffe. Tapi bila tengok lama2 rasa pelik pulak. Baby mana pakai spec woi. 


Baby of Leonardo DiCaprio and ME.JPG
Dengan Leonardo dicaprio. Err...

Baby of Orlando Bloom and ME.JPG
Dengan Orlando Bloom. 


Ni feveret aku. Dengan Justin Bieber. Comel doh. Serius.




Ok ok dah. Memang buang tebiat. 

Tak semenggah nak semua baby muka mix je. Dah tu artis hollywood je yang ada dalam application tu. 

Whatever it is, ciptaan Allah adalah paling sempurna. Kita sebagai manusia, gunalah application paling canggih pun, kau takkan tahu rupa future son/daughter kau macam mana. 


Bye.

1 Orang Macho komen:

myra azraff said...

penah try jugak,
masa tu masih belieber lagik..
hahak!
lawak la pulak dipikir balik..adehh
;)