Blogroll

Tuesday, December 13, 2011

Space-saver rooms


Assalamualaikum

Sungguh aku tertarik dengan gambar dekorasi bilik yang aku jumpa kat tumblr. Kreativiti tidak terhad walaupun di ruangan yang sempit. Aku tak pasti sumber gambar ni dari mana. 

Serius cun susun atur dan warna yang diorang guna. Boleh dijadikan inspirasi kepada sesiapa yang nak hias bilik. :)

Aku dok asrama, maka mampu jamu mata sambil kata 'wah cantik giler!!!'

































Memang kena dengan taste aku, simple, kemas dan cantik.

Kalau lah mak aku baca ni, mesti beliau kata 'alah cakap je suka, bilik sendiri bersepah macam kapal karam.."

True story (-_-')


2 Orang Macho komen:

pha is said...

ko tengok sambil kata 'wah cantik giler!!!'

aku pulak tengok macam tak de perasaan je... hahaha

Miss Guinea said...

haha..taste kita tak sama.
aku suka sebab deko dia smart and simple.. :)