Blogroll

Tuesday, January 22, 2013

Broken Heart

Mak: Akak, kawan kamu, Z tu dah beli kereta.

Aku: Owh..

Mak: Lawa kereta dia, myvi putih. Best la mak dia, senang nak gerak gi mana-mana.

Aku: Hurm

Mak: Anak dia amik degree 3 tahun je, dah dapat kerja kat Ipoh. Gaji boleh tahan, dah boleh tolong mak dia dah.

Aku:........*sambil merenung kosong tv depan mata

Mak: Harapkan akak, entah bila mak nak merasa.

Aku:......*Bangun masuk bilik.

Mak: Hah, mak cakap sikit masuk bilik. bla bla bla.

Aku: *tutup pintu bilik. Bukak 9gag.

Ah, benda macam nih membuatkan aku benci cuti lama2.

3 Orang Macho komen:

abdooss said...

Sabar ye dik..?

pha is said...

mak aku pun lebih kurg je... since dia tau akau akan extent.. dia kata kat adik aku,

"hg kalau dah ada, kawin je la, langkah bendul pun x pa. tak payah nk tunggu abang hg. nk harapkan abg hg, hmm..."

hehehe

Bidadari Besi said...

sabar lah kak, satgi habislah tu study akak. nt dah dapat kerja, ekonomi dh stabil, akak belikan mak akak banglo sebijik, estima sebijik. Syaa ni je taktahu macam mana nanti.