Blogroll

Friday, April 20, 2012

Just saying


Lebih baik sendirian, daripada bersama dengan orang yang salah.

eh annoying face tak jadi. (-_-')

Do you get it?
If yes, thank god. Stop asking me silly question.

I getting headache already. Seriously.

(-_-')

5 Orang Macho komen:

pha is said...

bak lirik lagu dato' siti nurhaliza : "Lebih baik sendiri, Dari terseksa di tangan mu..."

heheh

Miss Guinea said...

eh apa tajuk lagu tu? maybe aku boleh dedikasi khas kepada 'mereke' yg bertanya.. hahaha

abdooss said...

Betul tu,
Dik,

fokus pada study je,

kalau student tu buat cara student
jangan suka2 dating2
atau camping2 tak tentu hala..
hahaha :D

(nampak sangat kehiprokrasiannya sesetengah manusia.. adoiii... maaf, cerita politik lah pula :)

Bidadari Besi said...

Kak ! Rindu dekat akak :'(
Heehe. Lama dah tak komen dekat blog akak :DDD

pha is said...

siti nurhaliza - ku mahu.
tapi kalau ikut keseluruhan lirik tu, lain pulak maksudnya... hehehe.. tapi tak tau la kot2 "kena" dengan apa yg ko mksudkan dalam entry ni...