Blogroll

Tuesday, April 24, 2012

Pilihan yang tepat.


Cantik kan?(>_<)

Ni bukan aku lukis. Aku beli lukisan kat pasar tani UPM.

Lukisan ni sama harga dengan choc cheese cake yang aku suka. Haha. Dilema betul nak beli either lukisan atau cake. At the end aku pujuk hati ketat2, sambil kata fatihah kau tengah DIET sekarang. 

Dan lukisan ni make my heart melt. I wonder why. Sebab suasana kampung kot. :)

Nanti nak framekan. Lalala.

*excited sangat kau fatihah. ;p

6 Orang Macho komen:

Bidadari Besi said...

Selamat berdiet kak :D

pha is said...

1st thing yang aku fikir bila tengok gambar tuh : "pergh.. terrer giler ko lukih tihah oi..!!!"

then, bila baca entry, "laa.. beli rupanya... ingatkan lukih sendiri.."

hehehehe...

Miss Guinea said...

adik
thanks, haha...:)

faiz
aku tak bermaksud pun nak tipu..hahahaha. tapi cantik kan? kalau la aku leh lukis macam ni..fuh

Miera | Hayatz said...

Serious cantik sangat lukisan nie!
Btuah you get it . HEE

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

cantikla lanskap ni ,heheh pakai pensel ke charcoal ?

Miss Guinea said...

Miera
hehe..thanks. tu lah, cantik gila

shahfeza
pensel.. huhu. tulah serius cantik giler..