Blogroll

Saturday, April 14, 2012

I am back!

Ohoi, gua dah sampai UPM beb! Cuti seminggu memang cuti habis la, blog jadi bersawang dan fb pun sempat bukak kejap2 je. Kat rumah susah nak dapat internet.

Well, cuti seminggu yang sangat heaven bagi aku, tetapi sekarang nak tampar diri sendiri berkali2 sebab banyak assignment tak siap lagi. Sila jangan ikut contoh teladan daripada kakak fatihah yang comel ini. Muahaha. Geli pulak.

Ok, till then. Chow.


3 Orang Macho komen:

Eiqa Lyka Vandetta said...

habislah kena mrah dngan pensyarah .. hehehe

pha is said...

kau lagi la cuti sakan... siap pergi langkawi dowh.. hahahaha

Miss Guinea said...

Eika Lyka Vandetta
Hahaha..tulah, tapi lecturer saya semua baik2..:)

Faiz
haha..kau siap buat cerpen lagi kan pasal masa ko atas feri tu, tapi aku tak sempat lagi nak baca..huhu