Blogroll

Monday, April 23, 2012

I miss you already.


Yuka dah takde. Takde. Ya Allah, sedihnya! Aku tahan sebak je masa mak call tadi, dan sekarang aku rasa down gila. Nasib baik mati kat rumah, kalau kat bilik ni aku rasa dah banjir bilik ni.










Sometimes, we have to let go benda yang kita sayang. Ni baru hamster, kalau family members aku tak tahu la.

Kalau chubby? Ucop? Waaa..tetiba rasa nak balik rumah sekarang jugak.

:'(

R.I.P my dear yuka.


3 Orang Macho komen:

Bidadari Besi said...

Patut lah akak sedih je. Takziah kak..

Miss Guinea said...

thanks adik..:')

pha is said...

"Tiap-tiap yang bernyawa akan merasai mati..." (3 : 185)

"(Iaitu) orang-orang yang apabila mereka ditimpa oleh sesuatu kesusahan, mereka berkata: "Sesungguhnya kami adalah kepunyaan Allah dan kepada Allah jualah kami kembali." (2 : 156)

takziah...