Blogroll

Wednesday, March 2, 2011

DISEBALIK TABIR BLOG

Assalamualaikum.

Macam lama je tak join segmen en. ben ni.



Maka, tadaa...(excited!)


klik gambar untuk maklumat lanjut!!!











Latar Belakang.


Nama aku fatihah, student UPM. Aku newbie, baru nak berjinak-jinak dalam blog ni. Err, seorang yang peramah dalam blog, tetapi di luar selalu disalah ertikan sebagai seorang yang pendiam. Well, tak kenal maka tak cinta kan?


Jumlah Follower sekarang:
224...aku rasa separuh daripada followers blog ni dtg dari blog en ben. Thanks ya en ben! :)

Jika anda tak punya blog , apakah yang akan anda lakukan di dunia maya ini ?
Skodeng blog orang lain.

Ceritakan kepentingan blog kepada anda.
Well, secara jujurnya blog ni adalah tempat untuk expresi diri aku dari side yang orang tak nampak. Sampingannya adalah untuk dapat kenalan baru, informasi yang berguna dan macam-macam lagi lah.

Blog feveret yang wajib singgah hari hari .. Kenapa dan mengapa ?
Blog Cik Epa dan Yuyu Zalikha. Tak tahu kenapa addicted dengan entry diorang..ngee.
K, daa~~
p/s--> kalau rajin tinggal lah link kat entry ni, nanti aku singgah. :)

12 Orang Macho komen:

apisv2 said...

salam,
mengunjungi disebalik tabir blogger;p
dtg dr blog abg ben;D

disebalik tabir apisv2

man yusoef said...

erk? student UPM?? hahaha...nsib baik dah grad...haha

cik ayin said...

selamat pagi..dtg dari belog abg ben :)

mrsazrul said...

singgah n follow..dari blog MR. Ben.. salam perkenalan yer.. :)

www.inikehidupanku.blogspot.com

mas.saari said...

singgah n follow dari blog abg ben..
salam perkenalan~

.::~♥ღcik angkuh yg chumelsღ♥~::. said...

Semalam tak sempat singgah blog sesapa pun..
so rase macam x bagus..
okey, sekarang tengah terjah bolg u all..

bun said...

buat spotcheck dari BA

salam kenal

yatie's EPISODE said...

dtg dr blog abg ben & follow. ^^

salam perkenalan (:

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

salam singgah dari sebalik blog
hehe...
i follow ur blog oredy....

do visit mine
http://duniasyraftoday.blogspot.com/

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

salam singgah dr segmen sebalik tabir abg ben.

keep it up blogging yaa !!! :)

dah foloww!!

Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

rizaros said...

comey.. :)
salam pkenalan.. datang dr blog abg ben:) dah follow.. nnt follow kita balik tau..maceh..
~~~>>>rizaros.blogspot.com

Kei Seichi said...

salam perkenalan...
datang dari belog abg ben...
happy blogging!

http://geekzster.blogspot.com/