Blogroll

Monday, December 13, 2010

Pakwe saya yang sebenar.....


MySpace
Hai..aku tak tido lagi.
Ade geng tak? Ape, suma dah tido?? Okeh, biar aku berjaga sorang-sorang...




Tengok jam, eh dah pukul 3 pagi!!MySpace Habislah..lagi berapa jam nak amik exam pakej 8?
Aku rasa serabut, dan banyak lagi tak direvise saat akhir ni..MySpaceAdik-adik, jangan tiru aksi ini di rumah, anda boleh sakit mental..*poyo


Mahu menghilangkan bosan jap, tiba-tiba rasa mahu reveal pakwe aku..jom usha..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.





Tadaa.....





Gambar aku bersama beliau..

hensem kan?kan?kan?MySpace

Hehe..sorry la, mata aku tak mahu pejam, terpaksa aku buat keje kotor ni..MySpace
Oklah, dah habis merapu dah..hehe. aku nak tido. Wish me all the best esok.MySpace



Daa~~MySpace

14 Orang Macho komen:

Faarihin said...

good luck exam ye tuan blog..

bila tak bleh tdo memang merapu lebih aje.. huhuhu..

mie said...

siapa mamat tu..
jeles gue..
ehheeee

PiKOk said...

ehh macam kenal je mamat nih..


oitttttt ! pakwe aku tuuu ! ahahahaha

mayamin hamsidi said...

jae hee!! ni bf ak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahahah =PP

arep_lockermonth said...

ouiyt!! arep follow belog kamo..
feel free to follow me back!!hehe :P.

Fatihah said...

Faarihin

Thanks!!hehe..
saya ni kalo tak exam pun merapu gak..hobi.;p

Fatihah said...

mie

haha..ntah, mamat korea mana ntah gue sebat..;p

Fatihah said...

PiKOk

hah!!!maknanya dia main kayu 3 la....x(
hahaha..

Fatihah said...

mayamin hamsidi

hahaha..oit, terharu ko jenguk sini.
bf ko?alamak, dia main kayu 4 rupanya..;p

Fatihah said...

arep_lockermonth

thanks bangat seh!!
x)

Myaby said...

folow awak

he pelakon korea. kenal kenal kenal. die nakal kot.

fasha said...

cam kenal je mamat tu..hehe...
dulu penah minat jugak..hehe..
nice blog..:)

Wan Gerrard said...

wah encemnyer bf u tu..hehehe

soffya cik bulan said...

wahh mmmg hensem tuhhh
buleh kongsi boypren?hehehe

jmpt join GA cik bulan
http://soffya86.blogspot.com/2010/11/hijab-contest-dan-giveaway-by-soffya.html