Blogroll

Friday, January 6, 2012

Kelegaan.

Assalamualaikum.

Kehadapan pembaca-pembaca yang budiman, 

Dengan saya mengisytiharkan, bahawasanya....

Saya hanya tinggal lagi 2 paper untuk diteruskan! Hoyeh hoyeh.


CALCULUS (10 JAN/SELASA)

ALGEBRA (12 JAN/KHAMIS)


Sejujurnya la kan, exam kali ni, first time aku keluar dewan peperiksaan tu dengan dada yang lapang, macam kat matrik dan sekolah dulu..

Kalau kat medic dulu, habis exam keluar je dewan peperiksaan, rasa serabut dan kelam-kabut sebab tak dapat jawab.

Sekarang tengah bermalasan-malasan di bilik, sambil merenung lantai yang bersepah dengan nota fizik.(-_-')
Amik medic ke, amik math ke..kalau waktu exam macam ni hidup aku memang tak terurus.

Oh ya, dalam keadaan cuaca panas macam ni, marilah bersama-sama meneguk air putih dengan sebanyak mungkin, untuk mengelakkan badan jadi dehydrate. Aku ni memang kalau jenis yang kurang air sikit je, badan dah rasa macam nak demam.

.
Pipi makin labuh sebab bahagia. Agaknya. cis.

Till then. Bye bye. (>_<)





5 Orang Macho komen:

pha is said...

huntong la... lagi 2 paper.. aku lagi empat paper dalam masa 5 hari.... , 3 darinya adalah paper killer...

Miss Guinea said...

agakla, aku tengok jadual ko kat fb ko aku yang nervous! haha. gud luck then! chaiyok chaiyok!

AishahAzli said...

paper SPM saya dah habis
tinggal nak merasa paper uni..
macam mane la nanti

pha is said...

jadual kat fb aku..?? aq x pnah post pon.... kat mana ko tengok.?

Miss Guinea said...

eh jap. ok, aku salah orang. muahahahahaha. k bai.*malu