Blogroll

Friday, April 1, 2011

Comeback dan Gagal Lagi

Assalamualaikum!!

Hai, whatzz up!

Hehe...lama doh aku tak post entry. Dah seminggu, bersawang dah blog aku. Fuh, aku balik rumah, memang senyap terus arr sebab encik broadband dah berpaling kasih. ;p

Benda dah berapa bulan tak bayar. Hehe*gelak bersalah kepada maxis

Okeh, dalam seminggu ni, dok kat rumah biasalah. Kerja aku tido, makan, mandi, layan cite, bergurau senda bersama keluarga dan membuli adik tersayang. Itu kegiatan wajib.

Exam? Result... itu..... perkara yang tidak patut dibangkitkan disini.

Sebab aku fail lagi untuk kesekian kalinya.

Ya, GAGAL.

Tapi masih ada exam ulangan untuk yang gagal. Aku masih ade peluang.

Tapi, secara jujurnya, aku terpikir, patutke aku tukar kos sekarang? Kenapa aku asyik gagal? Kenapa dan kenapa?

Ni ujian Allah. Aku dah berusaha sehabis mungkin yang aku mampu, tapi rezeki masih tak menyebelahi aku.

Dan aku rasa nak ketuk kepala sendiri bila yang aku sedar aku dah mula rasa give up time-time macam ni. Fatihah, antara ko dan clinical year hanya pro-exam ni sahaja yang memisahkan.
Please wahai hati, jangan give up sekarang. My journey just begin, why should i feel depressed already?

Ya Allah, kuatkan lah hati hambamu ini.

*eh, tiba2 jadi serius..chill2..

Daa~~

3 Orang Macho komen:

republic of CENDOL said...

salam....
ak sebagai sahabat...
nak cakap..
ko mampu untuk meneruskan corse ni...
ak tau ko pelajar cemerlang.....
try ur bez....
insyalah....
ko bley....
p/s: upm dah pro exam kew

sumaiyah mokhtar said...

cos ape? selamat berjuang untuk seterusnye, semoga berjaya :)

Syukri Hasshan said...

wot..doc..jgn mgalah..cabaran dan dugaan mampu mguatkan lagi smgt anda.. U can do it!! believe in yourself!!!