Blogroll

Friday, April 1, 2011

Kesekian kalinya.

Dalam hidup ini, kalau tak diuji memang kita akan lupa diri.

Lupa bahawa kita adalah manusia biasa yang tak lepas dengan kesilapan.

Lupa bahawa hidup bagaikan roda, detik waktu diatas dan detik waktu dibawah mengajar bahawa tiada yang kekal, melainkan takwa kepada Allah semata.

Dan, memang sukar untuk bangkit dari kekalahan, kerana ia amat menyakitkan.

Siapa aku untuk mendabik dada, sedangkan diri tak sehebat mana. Mungkin ini adalah balasan kepada kealpaan,

Peringatan kepada kejahilan,

Dan dalam diam, mencari insan yang bersimpati..sedangkan kepada-Nya yang harus diadukan segala duka di hati.

Tuhan, berilah kekuatan agar dapat ku teruskan perjuangan.























Cut, cut....

Apa ayat aku semacam ni....

Aaaargh..fail exam ni memutar belitkan kepala.

Dan, sila abaikan. Aku baru ade chance nak update blog ni, jadi carca merba jadinya. Aiseh.
Daa~~


1 Orang Macho komen:

pha is said...

biasalah... aq ni mcm dah "immune" dah ngan fail paper... dah x rasa apa2 dah.. banyak sangat...