Blogroll

Tuesday, April 26, 2011

Penakut.

Adeh...abah aku baca blog aku siot. Ingatkan abah aku pandai main fesbuk je. Rasa tak best la nak terus berblog macam ni. Aku rasa macam nak delete blog la, tak pun private. Boleh aku mencarut sorang2..haha. Takpun aku buat blog lain, tanpa reveal identiti. Kunun2nya misteri la.

Hak tuih, satu blog ni pun tak terjaga.


Aaaaargh....delete or private?
Korang rasa?


2 Orang Macho komen:

mardhiah ismail (: said...

wahh lagi senanglah nak mengadu. tulis kat blog nanti abah bace :)

gplovers said...

hahaha..tapi nanti tak leh merepek bukan2 dah.