Blogroll

Saturday, June 25, 2011

Independent

Chubby: Ucop, makanan kita tinggal sikit.




Ucop: Yelah, hay kita pun dah nak habis.
Ucop rasa dalam plastik bag ada lagi kot, jom tengok


Ucop: Kosong je plastik ni. Makanan kita betul-betul dah habis.

Chubby: Kita perlu berbincang. 

Ucop: Ucop nak bagi tau mama la makanan dah habis

Chubby: Tak payah la. Mama tu asyik update blog je. Chubby ada plan.


Ucop: Plan apa? Kita nak gi mengorat guinea pig betina ke?*eksaited
Chubby: Ishh..bukanlah. Kita kena tunggu mama takde baru boleh buat

Chubby: Ok, mama takde, line clear. Ini plan nya. Kita kena pinjam laptop mama.
Ucop: Hah? Chubby tau ke nak guna? 
Chubby: Tau lah.Chubby pernah tolong update blog untuk mama hari tu.


Chubby: Mula-mula kita bukak google. Taip makanan yang kita nak.

Chubby: wah, cunnya awek ni. 
Ucop: Chubby, fokus! 
Chubby: Err, ok2. Tersasar pulak. Hehe

Chubby: Ok, we in right blogsite. Arnabkus

                                         
Chubby: Kita order yang nilah ucop.
Ucop: Alright.

Chubby: Kita kena isi form ni. Dia kata esok boleh sampai.

Ucop: Tapi chubby, kita mana ada duit. 
Chubby: Jangan risau, jom ikut chubby jap.

Chubby: Chubby ada simpanan sikit. Tapi janji jangan bagi tau mama tau. 
Ucop: Cun! ok, set. Kita tunggu jelah makanan tu sampai esok. 





Esoknya...



Whoaa..dah sampai.

Chubby: Nyumm2. Lepas ni kita boleh order sendiri la. Tak yah harapkan mama.

Aku: Woi, keje sape yang order makanan banyak2 ni? Keje korang eh, ucop, chubby?


Eh, kami tak tahu pape mama.*muka innocent

8 Orang Macho komen:

~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~ said...

uik post mana yang chubby update kan utk mama dier?

gplovers said...

hahahaha...ni ha.;p

http://mymedium-tiha.blogspot.com/2011/06/alone.html

LemonSusu Skyjuice said...

hahaha comel hamster..rndu pun2...he's not mine...somebody,,hahahaha..missing sudah...=="

Miss Guinea said...

haha..ini bukan hamster, ini guinea pig. x)

Akmalhazwan said...

creative~ =)

Miss Guinea said...

thanks akmal. x)

Hidayat MY said...

wahh..sheltie n abby..nice2..mcm aku punya gak..haha

Miss Guinea said...

eh cepatnya ko datang hidayat. aku baru je post kat entry ko tadi. hahaha.