Blogroll

Monday, January 10, 2011

Tunggang terbalik.

Aku dapati bila aku nak exam je, mesti ada je idea aku nak menaip. Adakah ini adalah hasutan syaitan untuk aku tidak studi??

Alamak!!!MySpace

Okeh, separuh benar. Hahaha...harsh sangat tu. Explanation yang betul adalah kerana bila aku tension, perasaan aku adalah complicated dan perlu diluahkan. MySpaceRight? Korang pun sama kan? Tolonglah iyakan..

Maka blog ni sangat bertuah sebab course yang aku ambil ni kerap ada exam, maka aku akan selalu tertekan dan perlu menaip.

MySpace
Cis...alasan untuk pujuk diri sendiri.


Esok dan lusa adalah hari exam. Huh, apa yang menyakitkan hati mengenai resit exam ini adalah sekeras mana pun aku berusaha, markah aku paling tinggi pun akan jadi 50%.

Huh, this what i deserve. Better la kan dari fail. Bersyukur fatihah!

Tapi, for the first time aku rasa tak bersedia sangat.MySpace One word, CUAK!!!! U know what, I have a bad instinct about this. Dan selalunya bad instinct aku tepat. Hah, aku harap aku silap.

Wahai NURUL FATIHAH, jangan give up!!! Nanti kena sumpah tak leh kawin. MySpaceEh, cam tak kena pulak.

MySpace
Hahaha...(gelak nervous)

Doakan aku. Walaupun usaha aku tak seberapa kali ni, mana tahu doa korang mujarab. Maka aku akan lulus.

AKU AKAN LULUS.MySpace


Fullstop...mari sambung tido. Eh, maksud aku mari sambung studi.MySpace

Daa.~~

p/s----> terima kasih miza sebab buat entry khas birthday untuk aku.MySpace Thanks okeh.

4 Orang Macho komen:

fyna said...

gud luck.....




jom singgah n follow2 belog saya..
http://inibelogfyna.blogspot.com/

aqish basir said...

all the best wak
jgn slalu ngadap pc ye
hehe

gud luck

Fatihah said...

fyna

hehe...thanks dear!!!baiklah, sepantas kilat saya terjah blog anda!!
xD

Fatihah said...

aqish basir

thanks!!!ngee....
x)