Blogroll

Friday, January 21, 2011

Blog kena mekap.

Assalamualaikum.

Hai hai hai.

MySpace





Blog ni dah berwajah baru. Aku dah jemu dengan template lama. Tapi aku sayang header yang kawan aku, Idati Malek buatkan. Maka aku simpan jelah header beliau, nanti boleh guna balik.

Aku dalam proses nak buat header sendiri. Atau sape2 yang berbaik hati dan comel nak buat header untuk aku pun di alukan jugak.(gila bodek)


OMG, aku tersuka pulak template kaler hitam pink ni. Hilang lah kemachoan aku macam ni.


By the way, hari ini hari jumaat.

Hello week-end! I LOVE U!





Terexcited pulak.MySpace


**********


Aku pernah cerita pasal pet aku, sepasang kura-kura yang diberi nama momoko dan kulen kat entry ni.

Mari imbas kembali gambar mereka.


Gambar dulu

.
.
.
.
.
.
.


Gambar sekarang







Perasan tak, momoko si betina membesar dengan cepat dari kulen si jantan!!!

Aku rasa jagaan di yang di berikan adalah sama, tiada unsur-unsur pilh kasih di sini.

Atau kulen yang mengecut sebenarnya??
MySpace

Mak aku kata kalau haiwan, yang betina cepat besar berbanding jantan.
Tapi aku kesian kat kulen asyik kena buli je dengan momoko.

Hehe..tak de keje aku cerita pasal ni kat korang.


Well, korang ada bela pet? Boleh kongsi kat sini.










p/s--->Nampaknya momoko kena exercise dan diet mulai sekarang.








8 Orang Macho komen:

Mknace said...

:) :) :)
cun
terbaeekkk!!!!

singgah dari mknace unlimited

Taufan Ribut said...

grrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!

sabree hussin said...

sesekali mekap apa salahnya kan

Fatihah said...

Mknace

thanks..x)

Fatihah said...

Taufan Ribut

aaauuummmmmm....
apekah?hahaha...;p

Fatihah said...

sabree hussin

betul betul...kalau nak buat selalu memang tak de masa lah...x)

aKU maNUsiA beRpeRaSaaN said...

heheheehhe aku ader bela kucing...2 ekor....sekor jantan sekor betina jugak hehehehehehe tapi si jantan lebey besar....

ooppsss....citer pets plak!~

Fatihah said...

aKU maNUsiA beRpeRaSaaN

wah, kucing? jelesnya............
memang sgt2 teringin nak bela kucing, tapi tak kesampaian..x(