Blogroll

Wednesday, January 12, 2011

Day 7 – Your dream wedding.

Hah, dah lama aku skip benda ni. Bukan day 7 dah, dah hari ke berapa ntah..ngeee..

Memandangkan aku dah habis exam dan baki cuti aku pun sampai ahad ini maka boleh la aku sambung. Agaknya tahun depan baru habis..MySpace

***********

Dream wedding eh? Hohoho.... Ala, aku memang jarang la fikir2 benda2 macam ni. Tak normal ke aku ni?MySpace

Heh, banyak lagi benda aku nak pikir. Pasal exam ke, pasal negara ke, pasal kulen dan momoko aku pun kena dititikberatkan jugak.

Tapi tak pe..Jap, give me 10 minutes untuk berangan.

10 minit...MySpace

30 minitMySpace

1 jam kemudian...MySpace

Eh, terlebih pulak..huhu. Okeh, macam ni. Aku nak wedding aku nanti sederhana je. Sesimple yang mungkin, but nice.

Memandangkan aku pun asal dari family sederhana je, aku tak la high expectation sangat. Asalkan menepati hukum dan tak membazir, dah cukup bagi aku.

Majlis perkahwinan ni bagi aku hanya step first kepada alam perkahwinan. Tak perlu la nak wedding of year pelbagai tapi perkahwinan tu tahan beberapa bulan, apa kes? Asalkan my soulmate tu nanti boleh terima aku seadanya, cukup syarat semua aku dah cukup bersyukur.


Yang penting perkahwinan tu biar yang pertama dan terakhir.

MySpace

Aku rasa kalau aku kahwin nanti tak de majlis persandingan kot. Sebab mak aku tak suka.Ceh, beria je aku menaip benda nak kahwin lambat lagi. Kah kah kah..

Tapi kan kalau aku dapat bakal husband yang kaya lain cerita kot. Tu terpulang kat dia la macam mana.

Macam tak ade pendirian pulak…*sighMySpace

Okeh, itu saja. Daaa~~~


Apa yang aku merepek nih??

Aiseh, sila refer entry ini untuk memahami..x)

2 Orang Macho komen:

Syukri Hasshan said...

ohh...kamu semakin galak skrg!!hahaha..eh..apa pasal tag sy pastu buang kamu punya entry!!haha..kesilapan teknikal ek!!

Fatihah said...

haha...tak, entry tu dah terpadam tanpa disengajakan..dlm proses buat entry tu balik..
nanti saya tag kamu balik okeh.