Blogroll

Friday, December 10, 2010

30 Days Challenges for Bloggers :

Okeh..mari lupakan mengenai exam seketika.. Aku sudah muak memperkatakannya.Yup, setelah berusaha dan berhempas-pulas bagai nak mati, aku menyerahkan segalanya kepada takdir kini.

Aku dah lama usha satu entri menarik ni, sebelum studi week lagi. Ingat lepas exam baru nak buat, tapi sekarang tengah blurr menatap notes yang tiada kesudahan ini.. So, apa lagi, laptop di on, lalu tangan laju menaip entry..hehe.

Entry dijumpai di blog Nisa yang comel, lets check it out!



Day 1 — Your favorite song

Day 2 — Your favorite movie

Day 3 – Your idea of the perfect first date.

Day 4 – Your favorite photograph of your best friend.

Day 5 – How important you think education is?

Day 6 – A photo of an animal you’d love to keep as a pet.

Day 7 – Your dream wedding.

Day 8 – A song to match your mood.

Day 9 – A photo of the item you last purchased.

Day 10 – A photo of our favorite place to eat.

Day 11 – What’s in your makeup bag?

Day 12 – Your current relationship, if single discuss how single life is.

Day 13 – Your views on drugs and alcohol

Day 14 – A TV show you’re currently addicted to.

Day 15 – Something you don’t leave the house without.

Day 16 – Your view on homosexuality.

Day 17 – How you hope your future will be like.

Day 18 – 5 things that irritate ME about opposite/same sex

Day 19 – Your reflection in the mirror

Day 20 – The meaning behind your blog name.

Day 21 – A photo of something that makes you happy.

Day 22 – A letter to someone who has hurt you recently.

Day 23 – 15 facts about you.

Day 24 – A photo of something that means a lot to you.

Day 25 – Who are you?

Day 26 – A photo of somewhere you want to go.

Day 27 – What kind of person attracts you?

Day 28 – In this past month, what have you learned?

Day 29 – Something you could never get tired of doing.

Day 30 – A photograph of yourself today + three good things that have happened in the past 30 days


Menarik kan? Supportive idea untuk blogger baru macam aku. Huh, ianya bermula hari ini. Mari mulakan tanpa ragu-ragu lagi..xD

Dan aku akan buat mengikut cara aku sendiri.

Err, tapi kemungkinan akan ada yang skip hari kot bergantung kepada masa lapang yang ada..;p

Daa~~

3 Orang Macho komen:

Cik Gallus Gallus said...

rajinnye nak buat..gud luck ;D

Fatihah said...

Cik Gallus Gallus

hahaha(again gelak tak sedar diri)
thanks!!x)

idAti mALek said...

AKU PUN NAK WAT GAK LA..