Blogroll

Thursday, November 11, 2010

Malas

Aku dah sakit tenat sekarang. Ya, sakit kemalasan tahap kritikal. Sila jauhkan diri anda jika tidak mahu penyakit ini berjangkit.
Aku rasa dah berjangkit mood habis final dari sekalian manusia di facebook, tanpa menyedari oh, sebenarnya aku tak habis kelas lagi! Apatah lagi final. Aaargh...

Sekali lagi, ini entry merapu dari aku. Jari jemari terasa gatal nak update, tapi tiada output. So, inilah hasilnya.

Maybe aku patut tukar CERITA TENTANG AKU kepada AKU MERAPU LAGI..*sigh


2 Orang Macho komen:

hamzah ian said...

same mcm gua.. merapu je

hamba Allah said...

haha..waa, hamzah ian lawat blog ni!terharu2..x)

aku pun ade bakat merapu gak..;p