Blogroll

Saturday, November 27, 2010

Aku rajin jawab tag!!haha..




Salam

Selamat pagi yang dah nak masuk tengah hari, cuaca kat luar macam mengalakkan aku tarik selimut..Aaargh, tak nak tak nak. Semalam dah pegi MAHA, jadi banyak lagi note tak baca. Padan muka ko fatihah!!x(

Ingat nak upload gambar gi MAHA, tapi tengok sempat atau tak hari ni.

Oh ya, semalam nanakimie yang comel ni tag aku, nak taip semalam memang dah tak larat. So, sekarang nak jawap.



1.nama blog dan why name tuh dipilih?
Cerita Tentang Aku. Sebab dipilih? Jap nak pikir laju2.. ada gak terpikir nak letak Cerita Merapu, tapi aku rasa tak nak la merapu sepanjang masa kan. Rasa nak bagi entry berinfo..haha. Jadinya just letak Cerita Tentang Aku je la, umum la sikit. Boleh taip macam-macam. x)


2.nama URL blog dan mane dtg idea tuh?
Ni sebenarnya URL sebijik macam URL tumblr aku. Malas nak pikir baru, copy je la. URL ni melambangkan medium aku untuk mencurahkan apa yang ada dalam kepala aku nih.

3.method penulisan blog anda?
Haha..aku rasa merapu je banyak, dan cerita pasal aku.


4.perasaan anda bile tgk blog orng lawa dan menarik tapi tengok blog sendiri tak lawa pun *ayat rendah diri
Hmm..rasa macam wahh, jeles2.. Tapi aku berpuas hati dengan blog aku yang simple ni, sebab aku memang tak de masa nak pikirkan design blog buat masa sekarang. x)


5.bile wujudnye blog anda nieyh?
Entry first, 1 oct 2010. Baru sangat kan? Still bertatih lagi.

6.sape orng 1st yg tahu dan jadi follower anda?
Hah, sudah semestinya IDATI MALEK, my dear ex-classmate kat SMK Raja Permaisuri Bainun dulu.

7.sila tag 5 orng ,dan bgtahu mereka
Shahirah Fathihah(dekat sama dah nama ni)

Okeh, selesai sudah. Fatihah, studi sekarang..jom2.
Bye.




8 Orang Macho komen:

sue said...

wah . thank you nye ,
tpi an blog yg simple 2 lagi cunn !!
huhu .. jdi dri cndiri lgi syok :)
ryte ..

Fatihah said...

sue

betul2, saya setuju 200%!
simple is the best.
x)

nanakimie said...

thanks tiha sudi jawab:)hik3x!

Fatihah said...

nanakimie

sama2x...x)

PiKOk said...

tengs! InsyaAllah Pikok buat..:D

Fatihah said...

pikok

thanks juga kepada anda!!
x)

Naufal said...

thanks tag ;)

ladyship said...

hye si comel .. thanks tag sy .. mlm ni sy jwb yee ....