Blogroll

Thursday, November 25, 2010

Belive In Me..Do you??


Salam.

2 pagi.

Aku baru bangun. sedari aku tido dari jam 9.30 malam tadi. Oh yeaa, SCL pharmaco aku tak buat lagi. Marilah jangan tido sampai ke pagi. (padan muka buat keje last minute)

Aku sekarang tengah gila dengar lagi Demi Lovato. Hampir semua lagu dia aku suka, dan feveret aku seperti berikut;

  • Dont Forget
  • Believe In Me
  • Get Back
  • Gift of A Friend
  • Remember December
  • Here We Go

Jenis aku, kalau suka satu lagu, memang aku dengar berulang-ulang sampai rumate aku pun jemu. Hehehe, sorry my dear rumate, faiqah. xD

Aku memang suka Demi ni, comel sangat. Suara dia bagi aku sangat macho, terutama time high pitch dia. (huh, praktis apa yang aku belajar dalam note auditory and vestibulat system tadi. Tapi sikit je aku tau..jangan tanya lebih2..;p)

Mari lihat pic beliau yang cute!terima kasih kepada mr google atas sumbangan gambar ini.






Aku tak tau la sangat cerita or gosip Demi ni, sebab tak sempat nak ikut. Dan tak kisah sebenarnya cerita apa pasal dia, yang penting aku nak dengar lagu dia je.x)

Dan aku nak kongsikan lirik lagi Believe In Me, yang aku rasa agak kena dengan hidup aku.(perasan betul ko fatihah..haha)


Believe In Me


I'm losing myself tryin' to compete

With everyone else instead of just being me

Don't know where to turn

I've been stuck in this routine

I need to change my ways

Instead of always being weak

I don't wanna be afraid

I wanna wake up feeling beautiful today

And know that I'm okay

'Cause everyone's perfect in their usual way

So you see, I just wanna believe in me

La, la, la, la, la, la, la, la

The mirror can lie

Doesn't show you what's inside

And it, it can tell you you're full of life

It's amazing what you can hide

Just by putting on a smile

I don't wanna be afraid

I wanna wake up feeling beautiful today

And know that I'm okay

'Cause everyone's perfect in their usual way

So you see, I just wanna believe in me

I'm quickly finding out

I'm not about to break down, not today

I guess I always knew

That I had all the strength to make it through

And I cannot be afraid

I'm gonna wake up feeling beautiful today

And know that I'm okay

'Cause everyone's perfect in their usual way

So you see, now, now I believe in me

Now I believe in me


Tak best baca lirik je, jom layan lagu beliau okeh...x)






Time to do SCL pharmaco now fatihah, lets go babe..
Bye.

4 Orang Macho komen:

Syukri Hasshan said...

SAYA SUKA BLOG AWAK LA !

http://sipootcomel.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Fatihah said...

waaa..(nangis terharu sambil kesat air mata dan hidung)
syukri, awak dah buat saya senyum sampai cramp petang2 macam ni..
u make my day..x)
thanks okeh..jom saya belanja makan!

Syukri Hasshan said...

sy nak makan!!!lapaq..mn org nk blnja ni??

Fatihah said...

lapaq??
jom2..saya dah siap ni..;p
Nak gi mana?