Blogroll

Saturday, November 27, 2010

Contest Mata Paling Menawan




Salam.

Oh yeah!!Join contest lagi. Lets check it out..

Contest dianjurkan oleh Miss Farah.
Syarat contest sila klik banner ini okeh..




Dan gambar yang dipertaruhkan adalah...jeng jeng..




Sebenarnya ini muka mengantuk masa studi.(-_-')

Mata menawan? Aku? Nak kena masuk bakul angkat sendiri ke?(garu kepala) Ala, malas la pulak. Cam syok sendiri je..;p
Semua mata manusia di dunia ini adalah menawan bagi aku. Tak kira mata anda sepet, bulat, petak atau apa pun bentuknya, bersyukurlah dengan nikmat yang satu ini. Di kala kita dapat melihat bumi yang indah permai ini, ada insan yang gelap dunianya.

So kalo tanya aku, adakah anda rasa mata anda menawan?
Aku akan jawab ''ya, mata saya menawan, macam anda juga''

Jadi bloggers sekalian, mari support contest ini okeh! Mata anda semua menawan..iyakan saja. x)

Aku rasa nak ajak bloggers menawan join seperti:



Akhir2 ni rajin pulak nak masuk contest, semangat nak support bloggers lain.

Okeh, itu saja..bye

12 Orang Macho komen:

Cik Gallus Gallus said...

tenkiu ;D

ferry said...

takda gambar la..macam mana ye

S.U.R.I.A. said...

walaweii....i ditag lgi!!
caya lah syg ku ni!!hhehe

nur dhiya' aida said...

thx rag..pasti join ^^

Fatihah said...

Gallus Gallus

Sama2..join ye..x)

Fatihah said...

ferry

tak de gambar? snap je bila masa terluang..x)

Fatihah said...

suria

hehe..saya rasa cam best je tag orang ni..
join ye..x)

Fatihah said...

dhiya

bagus!!thanks dear...x)

Ainismaira said...

time kaseh ye.. :) gdluck tau ^_^

Fatihah said...

ainismaira

thanks!!join tau..x)

Anonymous said...

Semoga hari dinamit teman saya!

Fatihah said...

anon

dinamit?apekah?
hahaha..